Autor: Informer.rs

22.07.2024.

10:00

Foto: Masha Bandjur

TV

Ko je zapravo vodio Ameriku - Bajden ili "duboka država"? Demokrate hoće da pokupe glasove manjina uz pomoć Harisove! (VIDEO)

Jeremić primećuje da bi rekordno niska nezaposlenost u SAD imala pozitivan uticaj na Bajdenove šanse na izborima da se nije povukao.

Bajden je za sve vreme svog mandata imao neke gafove. Pitanje je ko je vodio američku politiku, da li stvarno "duboka država" ili je Bajden imao slobodu da vodi Ameriku. Više verujem da stoji "duboka država" iza vođenja SAD trenutno. Tramp će sigurno imati neku blagu prednost u odnosu na Kamalu Haris. Da li će oni pokušati da pokradu Trampa ili ga fizički eliminišu je pod velikim znakom pitanja. "Dubokoj državi" sigurno neće odgovarati ako on ode da razgovara sa Vladimirom Putinom. Demokrate igraju na to da će ljudi tamnije puti i oni koji su došli u Ameriku dati glas Harisovoj. Ona je iz mešovitog braka, majka joj je iz Indije. Tramp želi da okonča ratove. Ispada da je bio u pravu kad je govorio da Bajden nije fizički, ni mentalno, sposoban da učestvuje u predsedničkoj trci - navodi Jeremić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: