Autor: Informer.rs

23.07.2024.

14:38

Foto: Zoran Sinko

TV

"Ko navija za Partizan u Srbiji, taj nije normalan!" Vatrena navijačka debata u "Info megdanu"!

Od samog nastanka dva gorespomenuta kluba njihovo rivalstvo stvara možda i najveću podelu u srpskom društvu. Da li su bolji navijači "grobari" ili "delije"? Oba učesnika debate iznosila su svoje argumente i kontra-argumente. "Grobare" je predstavljao Milan i dao je sve od sebe da "pokopa" Novicu "deliju" koji se hrabro borio u ovom verbalnom okršaju u Informerovom "ringu".

Ko je, po mišljenju publike, odneo pobedu u ovoj strastvenoj debati pogledajte u video-snimku u nastavku teksta:

Informer

Milan Dudvarski i Novica Popović

Novica kaže da voli Crvenu zvezdu i navija za nju od rođenja, iako su pokušavali da ga podmite da se prikloni suprotnom taboru.

- Nema podela, mi navijamo za Srbiju. Navikao sam da volim Crvenu zvezdu otkako sam se rodio jer mi je i otac navijao. Pokušali su da me podmite stričevi i teče, kupovali Partizanove majice i šalove, vodili na utakmice. Zvezda je bolja od Partizana - rekao je Popović.

Informer

Milan Dudvarski

Milan zaključuje da nema emocija kad je u pitanju navijanje za Zvezdu, dok je, kako kaže, bodrenje Partizana ljubav.

- U mojoj kući se navijalo za Partizan i za Crvenu zvezdu. Ja navijam za Partizan, iako su hteli da me podmite da navijam za Zvezdu kad sam bio mali. Populistički je navijati za Zvezdu jer je to jedan veliki klub. Tu nema emocije i onda Muja ide tamo gde i Turci. Ko navija za Partizan u Srbiji, taj nije normalan. To je ljubav - poručio je Dudvarski.