Autor: Informer.rs

24.07.2024.

14:46

Foto: Zoran Sinko

TV

Vučićević najavio da će nagraditi svoje radnike koji ostave cigarete! Rasprava o pušenju u zatvorenom prostoru digla publiku u "Info megdanu" na noge! (VIDEO)

Mišljenja su, kao i uvek, bila izuzetno suprotna, a i publika je imala štošta da kaže. Najglasniji od njih bio je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević koji je izjavio da će svakog svog radnika koji ostavi cigare nagraditi novčano. Kako je sve to izgledalo pogledajte u video-snimku:

Aleksandar ističe da mu cigarete daju osećaj zadovoljstva.

- Sve te kampanje kako to ne valja i loše je od cigara prave "zabranjeno voće". U Srbiji je napravljena atmosfera da je sve što je "zabranjeno voće" do j*ja. Meni kako pušaču je mnogo strava cigara nakon seksa ili kad završim neki posao. Ti kad izađeš u grad uveče, uzmeš piće, uzmeš cigaru - rekao je Miljuš.

Informer

Jovana Radović

Jovana kaže da je užasavaju momenti kad vidi osnovce koji puše elektronske cigare na ulici.

- Zapalila sam jednu jedinu cigaretu u životu i rekla da mi to ne treba. Ja u tome nisam našla nikakvu čar. Pušenje loše utiče na ljude u okolini i daje loš primer deci. Meni je strašno kad na ulici vidim decu koja idu u šesti razred, a na ulici puše one elektronske cigare. Pušači terorišu nas nepušače - navela je Radović.