24.07.2024.

19:45

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Duboka država je programirala Kruksa da ubije Trampa! Na kakvim drogama je bio ubica u trenutku kada je pucao?

Pozovite nas i kažite nam vaše mišljenje o ovoj temi!

Broj telefona: +381 64 8482497

Narodni poslanik Dragan Stanojević rekao je da je po njegovom mišljenju atentat na Trampa liči na scenario koji je osmišljen unutar CIA-e.

Informer

Dragan Stanojević

-Sve je suviše providno da bi bilo slučajno. Imali smo situaciju gde je čovek koji je pucao bio primećen i policija nije reagovala na to. Dešava se da tog čoveka vide ljudi. Jedan policajajc ga je video i vratio se. Mnoge stvari se neće ni saznati. Po meni je posao izvršen tako da bi se izvršio atentat na Trampa. Ovo je po meni pokušaj duboke države. Ono što se dogodilo i sa Ficom i sa mnogim drugima povezano je sa tragom ukrajinskih službi. Apsolutno sam siguran da je ovo bila operacija duboke države. Pola santimetra od glave je proleteo metak, to je malo verovatno. Reč je o kontroli uma i to su projekti koji postoje odavno. Amerikanci su to koristili i na dobrovoljcima, ali i na zarobljenicima. U Rusiji su stvarno došli do savršenstva. Jedan od mojih prijatelja mogao je devedeset posto da pogodi ko će imati rak u sledećem periodu. On ulazi u neku podsvest i saznaje da ima više nečega što nije poznato modernoj medicini. Mnogima ovo izgleda kao fanzazija. Meni su govorili da se oni premeštaju u prostoru i vremenu. Meni je jedan govorio kako jedan čovek ako ubode senku drugog čoveka, njega će na tom mestu da zaboli. Oni osećaju opasnost. To odeljenje menja maršutu. Oni daju isntrukcije federalnom obezbeđenju. To je prosto nešto što realno postoji- rekao je Dragan Stanojević.

Filozof Prof. dr Velimir Abramović komentarisao je specifično prezime atentatora koji je pucao na Trampa.

Informer

Velimir Abramović

-Vidite kako se on preziva. Preziva se Kruks. Ta reč zanači prevarant. Ova šefica bezbednosne službe podnela je ostavku zato što atentat nije uspeo. Što se tiče mandžurijskog kandidata, Frenk Sinatra je igrao tu ulogu u čuvenom filmu. Oldos Hagsli napisao je knjigu Vrata percepcije. On je eksperimentisao sa lsd-em. Opisao je to osećanje potpuno drugačijeg protoka vremena. To se njemu dopalo. Na lsd se ne navikavate, već se navikavate na taj psihodelični efekat. Rusi su uvek bili daleko ispred svega toga. Oni idu psihološkom indukcijom. Da li je Đinđića u Vladi čekala Ana  Lind. Nju je ubio Srbin koji je rekao da je čuo glas: "ubij, ubij". Te uticaje gledamo svaki dan. CIA ne sme da radi na američkom terenu. S druge strane, Tramp je završio vojne škole. Vojska je u svakoj zemlji iznad zakona. Tu se radi o daleko ozbiljnijim organizacijama od CIA-e. Vojna služba je pucala na Trampa- rekao je Abramović.