Autor: Informer.rs

25.07.2024.

10:30

Foto: tanja andric

TV

Krajnja meta napada iz regiona nije Vučić, već Srbi i Srbija! Zvicer je na slobodi zato što ga neko štiti! (VIDEO)

Bivši potpukovnik Kontraobaveštajne službe naglašava da zemlje iz regiona napadima na Vučića zapravo napadaju srpski narod i Srbiju.

- Napadi idu na predsednika zato što je Srbija uspešna. Ona ima brži razvoj nego neke zemlje Evropske unije. Pričamo o jednoj strukturi koja napada Vučića i to ozbiljnim pretnjama. Svaka pretnja mora da se shvati ozbiljno. One, pre svega, idu iz ovih unutrašnjih političko-tajkunskih struktura. Te pretnje idu i iz same skupštine. Imamo i okruženje, države koje nam ne misle dobro. Mi znamo da krajnja meta nije Vučić, nego Srbi i Srbija. Pored toga, imamo ovaj kriminalni milje. Vučić je poremetio planove i poslove nekim od najmoćnijih klanova u Evropi. To su strukture koje imaju ogroman novac i imaju izvršioce. Zvicer je na slobodi zato što ga neko štiti - kaže Karan.

Informer

Dina Vučinić

Vučinić ističe da opozicija ne napada samo Vučića, već i njegovo porodicu, kao i da deli decu na svoju i tuđu.

- Ovih dana smo svedoci da pojedini opozicioni lideri apsolutno promovišu mržnju na više načina. Trenutno slušamo ozbiljne pretnje. Konstantno crtaju metu jednom čoveku. Oni se ne bave samo Vučićem, nego i njegovom porodicom. Oni dele našu i njihovu decu. To je jedna sumanuta situacija. Mir više nije aktuelan kao tema. Ne pričamo ni o ekonomiji i svim dobrim stvarima koje čekaju Srbiju. Premijer Slovačke Fico je takođe bio meta mržnje. Mi uvek imamo situaciju da je kriv onaj koji se napada - rekla je.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: