Autor: Informer.rs

25.07.2024.

13:02

Foto: Informer

TV

Demokrate su odmah nakon debate Bajdena i Trampa počele da traže drugog kandidata! Harisova je izabrana za potpredsednicu jer nije bela žena! (VIDEO)

Grubešić smatra da su demokrate počele da traže zamenu za Bajdena odmah nakon debate s Donaldom Trampom.

- Sumnjam da je bilo na Bajdenovo insistiranje. Ti pritisci iz redova demokrata su postojali još od one debate. Videlo se iz dana u dan da njegove kognitivne sposobnosti sve više i više slabe. Gafovi su postajali sve veći i videlo se da on nije sposoban. Demokrate su već tada počele da razmišljaju o nekom drugom kandidatu, a pogotovo nakon što se dogodio ovaj atentat zbog kog je počela da raste podrška Donaldu Trampu - navodi Grubešić.

Informer

Marko Miškeljin

Miškeljin, koji se priključio putem video-linka, poručuje da je Kamala Haris odabrana za potpredsednika samo zato što je žena tamnije puti.

- Demokrate su u proteklih par nedelja vršile kontrolu štete. Sam odabir Kamale Haris je po meni i razlog što se ovoliko dugo čekalo. Ona je na mesto potpredsednika izabrana zato što je žena koja nije bela. Kamala je, u momentima kad je postala kandidat za potpredsednika imala 1 odsto podrške u okviru same stranke. Jedina stvar za koju je bila zadužena, kontrola južne granice, je bila praktično najveći fijasko Bajdenove administracije - ističe Miškeljin.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: