Autor: Informer.rs

25.07.2024.

22:30

Foto: Masha Bandjur

TV

Ukrajina je rasprodata Amerikancima! Trgovina organima se pojavila u zemlji, a dugovi su sve veći!

Pukovnik Ilija Kajtez istakao je Zapad na Ukrajinu gleda kao na rezervoar organa i jeftine imovine.

- Moskva je jedina koja ima mirotvorački uticaj. Mi prisustvujemo novom stanju u svetu gde Rusi i Kinezi lete avionima tik pored Aljaske je do pre samo 20 godina bila nezamisliva. Organi kojima se trguje u Ukrajini su namenjeni Zapadu kao rezervoar koji će im omogućiti da nastave da žive u hedonizmu. Mi smo njima beskorisne izjelice koje im otimaju vazduh i hranu, jer oni smatraju da su rasa iznad svih koja treba da upravlja svetom. Oni u malom ukrajinskom detetu vide sveže organe, a problem nas slovena pravoslavaca je problem što mi gledamo ljude prema sebi. Putin pametno bira reči i zna da je na čelu jedne moćne zemlje, a ruski narod ima sreće što ih predstavlja takav čovek. Ukrajina doživljava propast, jer je neki komičar i glumac umislio svetskog lidera koji zbog svojih interesa više milionski narod uvukao u rat - rekao je Kajtez.

Informer

 

Glavna urednica "Sputnjika" Ljubinka Milinčić navela je da NATO pakt smatra slabašnom organizacijom koja živi od plašenja naroda.

- Imamo podatak da su neka odvedena deca u Ukrajini vraćena roditeljima, neka deca su ostala u kampovima koje su Rusi napravili dok se ne nađu roditelji ili staratelji. Međutim u Ukrajini se dešava da decu samo odvode da im se trag više ne nađe. NATO je bezzuba alijansa koja ničemu više ne služi sem da se njihovi poglavari bogate zabluđivanjem i plašenjem naroda - rekla je Milinčićeva.