Autor: Informer.rs

27.07.2024.

10:10

Foto: Foto: Masha Bandjur

TV

Opozicija ne izbija iz svog političkog ludila! Milovanović otkrio Vučićevu tajnu za uspeh! (VIDEO)

Saša Milovanović, direktor Srpskog Telegrafa ističe da su sada i na Olimpijskim igrama nametnute nove vrednosti i satanističke obrede, sličmno kao i na Evroviziji.

- Degutantni su bili satanistički obredi u Parizu tokom otvaranja Olimpijskih igara, a loše je što nije dat akcenat na sportiste. Nametnute su nove vrednosti i ismevanje tradicionalnih vrednosti. Prebacili su sa Evrovizije sada i na Olimpijske igre takve vrednosti. Sportisti su promoteri tradicionalnih vrednosti, zdravog života, a sa druge strane imamo na otvaranju osobu od 150 kila koja glumi Isusa - rekao je Milovanović.

Informer

Saša Milovanović i Miljan Damjanović

On dodaje i da je tajna Vučićevog uspeha u tome što je predsednik sve morao da zaradi i stvori i kaže da je evidentna razlika Srbije pre 2012. godine i danas.

- Srbija se veoma promenila, bila je uništena, ruinirana i spaljena. Danas Srbija ne može da se prepozna, videćete kakva je razlika u Srbiji od 2012. godine. Vučićeva tajna za uspeh i preporod Srbije, je što je on morao sve da zaradi od malih nogu. Opozicija je samo pozivala na nasilje i neke nove izbore, oni žele izbore svaka dva meseca i to da imaju pojedinačne izbore - objasnio je Milovanović.

Miljan Damjanović, potpredsednik SRS, kaže da opozicija ne može da izađe iz odela svog političkog ludila po pitanju nekih nacionalnih pitanja.

- Očekivani su radikalni elementi koji će iskoristiti najveće događaje da ispune svoje političke ciljeve. Takve grupe ne rade same, već su to različite strukture i organizacije. Jučerašnje otvaranje Olimpijskih igara je prošlo bez stavljanja sportista u prvi plan. Opozicija ne može da izađe iz odela svog političkog ludila kada se pomenu neka nacionalna pitanja. Pogledajte koliko se unapredila Srbija i Beograd od kraja vladavine bivše vlasti. Opozicija je na sve načine stopirala grad Beograd - istakao je Damjanović.