Autor: Informer.rs

30.07.2024.

10:30

Foto: Pedja Milosavljević

TV

(VIDEO) Glišić zagrmeo: Mi litijumom nikada nećemo naškoditi našoj deci! Opozicija kao u vreme Hitlera želi likvidaciju političkih protivnika!

Ministar za javna ulaganja Darko Glišić, kaže da zarad jeftine politike i jednog glasa više, opozicija protestuje protiv svega dobrog, da bi privukla nezadovoljne ljude.

- Opozicija je bezidejna, ali znada radi protiv interesa naroda Srbije. Da vi gradite most, oni bi se bunili zašto gradite most, a da ga ne gradite protestovali bi zašto nema mosta, šta god uradite oni će to negirati. Zarad jeftine politike i jednog glasa više, rade to da bi privukli nezadovoljne ljude kojima iz nekog razloga gradnja autoputeva i mostova utiče na život. Autoputevi su temelj našeg standarda. Za sve ove godine nisam čuo nikakvu alternativu od strane opozicije - rekao je Glišić.

Informer

Prema rečima ministra Glišića, niko iz vlasti ne bi naškodio sopstvenoj deci u Srbiji eksploatacijom litijuma, a kaže i da je jezivo što delovi opozicije pozivaju na likvidaciju političkih neistomišljenika.

- Svi nosimo litijumske baterije u telefonima, u kamerama, u daljinskom upravljaču. Ako im smeta sve nek bace sve litijumske proizvode. Zar vi mislite da ćemo mi uraditi nešto što će naškoditi našoj deci, pa moja deca isto žive ovde. Ako ne bude na očekivanom finansijskom nivou ili se ne ispoštuju protokoli, nećemo ni to raditi i kopati. Opozicija tvrdi da ćemo raskopati celu Srbiju, a generalno svaki njihov skup je poziv na nasilje i maltretiranje naroda i predsednika Vučića. Ove izjave koje je rekla ova žena to nije bilo ni u vreme Hitlera, da ubijete svakoga ko drugačije misli. Jezivo je da poziva na likvidaciju političkih neistomišljenika - zaključio je Glišić.