Autor: Informer.rs

31.07.2024.

08:57

Foto: Peđa Milosavljević

TV

(VIDEO) Zlatni Damir i Zorana zaslužuju više medijskog prostora! Gurović: Morali smo da se "bijemo" sa SAD, ali pobedićemo Portoriko!

Milan Gurović, bivši košarkaš, ističe da zlatni reprezentativci iz discipline streljaštva donose Srbiji uspeh iz godine i godinu i da moraju da budu zastupljeniji u medijima. 

- Damir i Zorana su pokazali ne samo sada, već i u prethodnim godinama veliki uspeh. Nepravedno je sa strane vas novinara što nije zastupljen toliko njihov uspeh, ali nadam se da će streljaštvo postati sve popularnije - rekao je Gurović.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da se reprezentativci nisu dovoljno borili protiv Amerikanaca, ali i da je Srbija sigurno bolja od predstojećeg meča sa portorikom.

- Što se tiče košarkaša, veliki pad smo imali u drugom poluvremenu protiv SAD, a to je verovatno zbog velikog repsekta prema njima. Zasmetalo mi je što se naši reprezentativci nisu borili, već su se predali i nisu hteli kao Jokić da se "pobiju" i odgovore dobrom igrom na provokacije Amerikanaca. Kvalitetniji smo sigurno od Portorika i ako budemo skoncentrisani pobedićemo - kazao je Gurović.