Autor: Informer.rs

31.07.2024.

10:24

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Opozicija želi likvidacije i novi Goli otok! Babić: Vrše monstruozne napade na svakog njihovog neistomišljenika! (VIDEO)

Zoran Babić iz SNS, ističe da opozicija želi da likvidira svakoga ko misli drugačije od njih i da bi najradije napravili novi Goli otok.

- Opozicija se utrkuje ko će uputiti monstruozniju pretnju Vučiću. Vi znate kada uđete u politiku morate nekad da primite udarac ispod pojasa, ali kome su kriva njegova deca. Maske su pale oni svi pokazuju pravo demokratsko lice, da žele sve da likvidiraju ko misli drugačije od njih, pa oni bi najradije napravili novi Goli otok - rekao je Babić.

Informer

On dodaje i da je za opoziciju dovoljno biti član SNS a onda ste neobrazovani monstrum i ubica.

- Da su oni na vlasti, ako bi glasali za nekoga drugog od njih, odmah bi likvidirali. Mi se nikada nismo krili od kritike, ali ja nisam mogao da uđem u svaku kuću da objasnim koliko su mali ti miševi koji se kriju i najstrašnije napadaju svakog neistomišljenika. Dovoljno je biti član SNS a onda ste neobrazovani monstrum i ubica. Oni nisu razumni jer nikada nisu želeli razgovor i dijalog, a svima nama crtaju mete - kazao je Babić.