Autor: Informer.rs

01.08.2024.

12:25

Foto: Foto: Zoran Sinko

TV

Strane službe forsiraju obojenu revoluciju u Venecueli, ali i u Srbiji! Prozapadna opozicija operiše na isti način! (VIDEO)

Član Glavnog odbora SNS, Siniša Vučinić ističe da opozicija u Venecueli, ali i u Srbiji želi da putem obojene revolucije dođe na vlast.

- Slična situacija se dešavala u Srbiji kada je SNS pobedio, a opozicija je skočila da pravi revoluciju. Predsednik Venecuele Nikolas Maduro mora da drži čvrst stav, jer ovo je već viđen scenario kako strukture sa Zapada nameštaju obaranje vlasti. To se dešavalo već u Ukrajini i kod nas, ta obojena revolucija. Tokom korone opozicija je izvela ljude da protestuju protiv korone i vlasti. Oni su zaludeli narod da je predsednik Vučić stvorio koronu u laboratoriji. Opozicija nema dovoljno ugleda na Zapada da sruše predsednika Vučića - rekao je Vučinić.

Informer

On dodaje i da ako Tramp dođe na vlast, zaustaviće se ratna žarišta i napeta situacija u svetu.

- Svi ljudi koji se zalažu za slobodan svet i države kao što su Kina, Rusija i Srbija, čestitale su pobedu Maduru. Ako Tramp dođe na vlast, srediće se svuda situacija u svetu i nećemo živeti u imperijalističkoj atmosferi. Prvo će se rešiti sukob u Izraelu i Palestini, a posle će da dođe do prekida rata u Ukrajini. Zelenski bolje da prihvati primirje inače će ga likvidirati CIA - kazao je Vučinić.