Autor: Informer.rs

01.08.2024.

13:02

Foto: Zoran Sinko

TV

(VIDEO) Nepravda! Ubio momka i devojku i dobio samo dve i po godine! Bolna ispovest skrhanog oca nastradalog Borisa Majorskog!

Vladimir Majroski, otac poginulog Borisa govori o tragičnom danu kada je poginuo njegov sin.

- Tog 18. oktobra, Boris je došao iz škole i otišao da se provoza sa devojkom. Njegov drugar mi je javio da se desila saobraćajna nesreća kod Beške i da je motor isti kao Borisov. Tražio sam panično po portalima da vidim šta se dešava, a onda sam zvao policiju, oni su me prebacili na hitnu i tako u krug. Na kraju me je zvao inspektro, rekao da dođemo u stanicu i onda mi je rekao da su Boris i Dejana podlegli povredama - rekao je Vladimir.

Naš gost kaže i da je pokušao sina da odvrati od motora, ali i da im to nije uspelo.

- Njih dvoje su bili u velikoj ljubavi, bio sam srećan što je moj sin srećan i zadovoljan. Ja sam isto voleo motore kao mlad, ali sam pokušavao da mu smanjim ljubav prema motorima, ali to mi nije uspelo iako imam pogrebno preduzeće gde sam mu pokazivao poginule motocikliste na terenu, ali to nije vredelo njegova ljubav prema motorima je bila veća - kazao je Vladimir.

Informer

Prema njegovim rečima ubica nije izjavio saučešće sve do suđenja, ali i da je dobio premalu kaznu zatvora od 2 i po godine.

- Slobodanu je tek nakon šest meseci od hapšenja određeno suđenje. On se na suđenju izvinio i izjavio saučešće tako da sudija vidi, pre toga nije pokušao ni na jedan način, ni da dođe da izjavi saučešće ni da pozove. Šokiran sam što nije dobio minimum pet godina, a on je dobio samo tri godine zatvora. Nikome ništa što naša deca leže i trunu u grobu. Njegovi branioci su uložili žalbu i smanjena mu je kazna na dve i po godine. Ubio je dvoje mladih ljudi, a na suđenje je došao kolima - zaključio je Vladimir.