Autor: Informer.rs

06.08.2024.

09:53

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Dok smo mi imali državu, mnogi narodi nisu ni postojali! Zapadni hegemoni i njihove sluge žele da sistemski unište Srbe! (VIDEO)

Predsednik udruženja Most Srebrenica Radomir Pavlović ističe da se kroz istoriju Srbi planski uklanjaju, kao i da su nalogodavci isti.

- Hrvatska je jedina zemlja koja je slavila etničko čišćenje Srba u "Oluji". Evropska unija šalje poruku da im je cilj da Srbe uklone sa ovih prostora. Moramo biti mudri i pametni u budućnosti da bi sačuvali naš narod. Pa 1995. godine i 1942. možemo videti iste nalogodavce i isti način uklanjanja Srba - istakao je Pavlović.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da je cilj Zapada menjanje srpske istorije, a antisrbima iz regiona da se izjednače Jasenovac i Srebrenica.

- Naša deca trebaju da izučavaju stradanje srpskog naroda. Žele da nam promene istoriju i da izjednače Srebrenicu i Jasenovac. Komunističke vlasti su branile knjige o stradanju Srba, da bi se to cenzurisalo. Broj srpskih žrtava je bio toliki da su oni smatrali da bi to ugrozilo bratstvo i jedinstvo. Dok smo mi imali svoju državu Nemanjića, neki narodi nisu ni postojali- kazao je Pavlović.