06.08.2024.

20:02

Foto: Masha Bandjur

TV

Kreću rakete ka Izraelu! Da li će Izrael upotrebiti nuklearnu bombu? (VIDEO)

Bivši protivterorista Radomir Počuča smatra da će Iran možda sačekati sa napadom na Izrael zato da bi ih na neki način mučio iščekivanjem.

Informer

Radomir Počuča

-Mene ne bi iznenadilo da Iran ili odustane od napada ili da ih pusti da čekaju, pa da se uruše sami u sebe. Ne bi me iznenadilo da sačekaju, pa da za nedelju dana ispale rakete. Ovo bure baruta koje je zapaljeno u Ukrajini, ali i u drugim delovima sveta predstavlja početak Trećeg svetskog rata, ako već nije svetski rat. Predstoji nam definitivno poslednji rat. Nećemo prestati da postojimo. Naši naučnici govore da je već postojalo nekoliko civilizacija koje su doživele svoj krah. Nema neutralnih. Ili si za ili si protiv. U ovaj sukob ćemo i mi biti uvučeni jer smo i mi deo planete. Ovaj sukob će se voditi između materijalnog Zapada i duhovnog Istoka. Kina je napravila nešto što je istorijski presedan kada je za isti sto stavila sunite i šite. Presedan je takođe i to što je kompletan muslimanski svet realno stao na stranu Rusije. Mi moramo da se opredelimo da li smo za jednu ili drugu stranu. Ko sedi na dve stolice obično propadne između. Evropa nam nikada nije želela dobro. Nikada nam ne žele dobro- rekao je Radomir Počuča.

On je istakao da je zapravo Izrael taj koji vlada Amerikom.

-Amerika kao veliki brat Izraela je u sutštini okupirana od strane Izraela. Izrael vlada Amerikom. Više od pola State department-a su Jevreji. Duboko su ušli u zlo. Amerikom vlada jevrejski lobi. Amerikanci su u suštini korisni idioti. Bajden je marioneta isto kao Šolc ili Makron i većina drugih mediokriteta po Evropi. Ja sam imao maštoviti scenario. Ako bi Tramp došao na čelo Amerike, treba da se nađe sa Putinom. Niko nije jači od države. Ako bi se ove dve države dogovorile da pohvataju tu bagru, to bi bio najbolji scenario. Izrael vlada Amerikom! Da ne govorimo o bankama. Svi znamo ko drži banke- rekao je Počuča.

Bivši obaveštajac Karlo Dulović rekao je da u ovom ratu nema faktora iznenađenja.

Informer

Karlo Dulović

-Ako se zna da se svaki rat projektuje i planira, ovde nema faktora iznenađenja. Moramo gledati drugačije Iran. To je stara persijska kultura. On je jedna ozbiljna država bez obzira što je pod sankcijama. Pokazalo se da ovo nije rat protiv Hamasa i da su Izraelci dozvolili da se desi to što se desilo da bi imali povod. Liban će biti sad na udaru ukoliko dođe do odmazde. To je javljeno i američkim službama i Mosadu. Odbrana Izraela te večeri koštala je milijardu dolara. Taj rat se mora otvoriti, to neko mora da plati. Iran zna da je to navlakuša. Mislim da će oni pokušati da bace rakete sa bojevim glavama. Imamo svetski sukob koji postoji već godinama gde jedna zemlja ratuje protiv celog sveta. Posade za bilo koju tehniku su stranci, nisu Ukrajinci. Ono što je nekada značila Liga naroda, Ujednjene Nacije su sada instrument Amerike za prljave poslove po svetu. Bivša Jugoslavija bila je u okviru NATO-a- rekao je Karlo Dulović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: