Autor: Informer.rs

10.08.2024.

12:35

Foto: Foto: Pedja Milosavljević

TV

Tajkunski mediji pozivaju na građanski rat! Strane službe pripremile plan državnog udara i ubistva Vučića! (VIDEO)

Boža Spasić, bivši načelnik DB, navodi da Zapad ima projekat protiv Srbije i da finansira opoziciju da pravi haos u zemlji i izazove državni udar.

- Ovo su već viđene stvari gde zapadne službe i raznorazni ološi finansiraju opoziciju da pravi haos. Strane službe su se udružile i sa Zapada i regiona, imaju svako svoje zaduženje, neko okuplja opoziciju, neko pravi terorističke bande. Obaveštajne službe su uložile mnogo novca u ovaj projekat. Agentima stranih službi kao što su Milivojević je dat zadatak da preko zaštite životne sredine ugroze vlast. Imaju spremljene šatore, zapaljiva sredstva i celu logistiku i operativnu grupu i cilj im je državni udar - tvrdio je Spasić.

Narodni poslanik Nebojša Bakarec ističe da tajkunski mediji učestvuju u organizaciji protesta, ali i da su se udružili neonacisti i ekstremni levičari.

- Tajkunski mediji pozivaju da se dođe na skup, što znači da su oni organizatori i pripremaju narod za građanski rat. Pozivaju da se nose šatori, motke, maske. Neonacističke i neofašističke organizacije su jedni od organizatora skupa, a podržavaju ekstremne levičare što nema logike. Biljana Avramović je besposličarka i propala glumica. Dragana Đorđević je već nekoliko puta lagala o sumpornoj kiselini, a Zlatko Kokanović je čovek sa sekirom, eto to su članovi tih ekstremnih levičara. Rusija nam je dostavila to da se priprema rušenje države i ubistvo Vučića - rekao je Bakarec.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: