Autor: Informer.rs

12.08.2024.

09:42

Foto: Pedja Milosavljević

TV

Protesti opozicije nemaju veze sa litijumom! Ministar Glišić: Niko nije lud da otruje sopstvenu decu! (VIDEO)

Darko Glišić, ministar za javna ulaganja, ističe da protesti nemaju veze sa litijumom, već da su protesti političkog karaktera.

- Ne radi se ovde o rudniku, već je tu jedan plan da se izazove šteta Republici Srbiji. Nakon niza neuspelih protesta, ovaj put je bio izričit zadatak da se izvrši protest ili će ti ljudi biti uklonjeni. Ti protesti su čisto politički i u narednim danima će se isprofilisati ceo protest. Cilj je oduzimanje vlasti na nasilan način - rekao je Glišić.

Informer

Ministar dodaje i da opozicija krivi Vučića za sve što se u Srbiji dešava, kao i to da aktuelna vlast ne želi da ugrozi sopstvenu decu.

- Nije isključeno i da iskoriste doček sportista za svoje ciljeve. Ja u razgovoru sa ljudima kažem da opozicija krivi Vučića za sve. Pojavi se tropski ciklon, Vučić kriv. U njihovo vreme nisu ni imali šta da blokiraju, sad imaju pruge i aerodrome. Oni misle da će sve biti zatrovano i da će biti vazduh zagađen. Ja gledam to ovako, nikada ne bih uradio nešto loše svojoj deci. Niko nije lud da otruje svoju decu - kazao je Glišić.