Autor: Informer.rs

12.08.2024.

13:08

Foto: Maša Banđur

TV

Tajkunski mogul zloupotrebljava narod! Šolakove trovačnice huškaju građane, a onda ih pljačkaju! (VIDEO)

Marko Petrović, iz Jedinstvene srpsko-ruske partije, kaže da opozicija želi da zloupotrebi ljude da bi se izazvali neredi i krvoproliće.

- Šolak je vlasnik dve najveće trovačnice N1 i Nova S i nije me začudilo što je sedeo u loži utakmice Hrvatske. Pripremio se ozbiljan novac da se svaki skup upotrebi kao njihov i konstantno se zloupotrebljavaju ljudi. Njihov krajni cilj je izazivanje nereda i krvoproliće po beogradskim ulicama. Da su se ovi protesti desili pre 2012. godine ne bi ni imali šta da blokiraju, kao sad što su blokirali železnicu i saobraćaj - rekao je Petrović.

Informer

Prof. dr Zoran Milosavljević Insititut političkih nauka, ističe da narod ne treba da bude uvučen zarad nečijih interesa i nečije lože, kao što to radi Dragan Šolak. 

- Jasno je da protesti nemaju veze sa litijumom, a litijumom treba da se bave stručnjaci. Svi oni koji su u ložama i bave se eko protestima, oni žive od toga. Narod ne treba da bude uvučen zarad nečijih interesa i nečije lože. On ima interese i stekao je ogromno bogatstvo. Oni žele medijski mrak i njihov sistem medija, a svi drugi da se uklone. Da je došlo do nekog drastičnijeg reagovanja službi oni bi to iskoristili. Šolak nije tek tako dobio počast u loži, on radi zajedno sa njima - kazao je Milosavljević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: