Autor: Informer.rs

12.08.2024.

13:52

Foto: Foto: Pedja Milosavljević

TV

Samo nestabilna i slaba Srbija može da zadovolji sluge Zapada! Građanski rat je cilj opozcije! (VIDEO)

Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost ističe da opozicija želi da predstavi Srbiju kao nestabilno područje.

- Svako ko izvrši krivično delo biće sproveden i osuđen, a to ima za cilj prevenciju kršenja zakona i vaspitnu meru. Opozicioni političari huškaju dobar deo društva. Opozicija želi da predstavi Srbiju kao nestabilno područje. Rudarenje je bazična privredna grana koja postoji još od Nemanjića. Ova tema je laka za manipulaciju naroda i pojedinci su to iskoristili - rekao je Barac.

Informer

On dodaje i da opozicija želi da oslabi državu i da predstavi da je društvo podeljeno, kao i da je na ivici građanskog rata.

- Žele da blokiraju sve bitne saobraćajnice, da bi rekli da je nestabilna politička situacija, a onda nećemo imati investicije od stranih kompanija i kompanije neće dolaziti u Srbiju. Ukoliko se to desi onda nećemo imati jaku ekonomiju i nećemo moći da izdvajamo 4000 evra za prvo dete. Kao na KiM, tamo se vrši psihičko i fizičko nasilje nad Srbima, a onda se dešava i u Beogradu haos i protesti. Opozicija želi da oslabi državu i da je društvo podeljeno i da je na ivici građanskog rata - kazao je Barac. 

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: