Autor: Informer.rs

13.08.2024.

10:25

Foto: foto: Peđa Milosavljević

TV

Opozicija pokušala da napravi protest na dočeku olimpijaca! Sluge Zapada žele da ospore srpski uspeh i medalje! (VIDEO)

Pavle Staničić, advokat, navodi da je opozicija pokušala da uništi ljudima lep događaj i da ga politizuje.

- Nije u redu da na doček olimpijaca donosite svoje transparente i prebacujete protest na doček sportista. Pokušali su da unište ljudima lep događaj i da ga politizuju. Mogli su da ugroze živote 50.000 ljudi. Dobili su otvorena vrata od predsednika da razgovaraju, ali oni su nastavili divljanje - rekao je Staničić.

Nikola Belić, novinar Politike, ističe da je došlo do pokušaja ubacivanja politike u sport i građanskog rata.

- Pokušali su da ubace politiku na doček sportista, ali im to nije uspelo. Bio je veliki i grandiozni doček i ništa lepše nego videti sreću na licima ljudi. Hteli su građanski rat, a sada pokušavaju da pošalju lošu sliku u svet. Oni žele nasilno uklanjanje predsednika Vučića - naveo je Belić.

Informer

Narodni poslanik Radoslav Milojčić Kena govori o tome da opoziciji smeta rodoljublje i da gleda svaku priliku da se bori protiv svoje države.

- Sinoć je svako bio ponosan na naše sportiste. Opozicija gleda svaku priliku da se bori protiv svoje države, smetaju im rodoljubive pesme, pesme o Kosovu, smetaju im putevi i smeta im predsednik. Ako nemamo državu, šta ćemo onda braniti, šta će nam ostati. Aleksandar Vučić je dosta toga uradio za Srbiju i pobrinuo se za nacionalni identitet - rekao je Kena.