Autor: Informer.rs

14.08.2024.

12:43

Foto: Maša Banđur

TV

Trampov način govora pokazuje da se i u Americi teške reči koriste tokom kampanje! Imigracija sa sobom donosi i niz problema! (VIDEO)

Filipović primećuje da se u Americi koriste teške reči tokom predsedničkih kampanja, naročito u trenucima kad se situacija intenzivira.

- Ovaj intervju je nešto što je dobro, kao i predsedničke debate. Možemo da se upoznamo s tim kako funkcioniše Amerika i koji su njeni problemi. Videli smo pokušaj atentata na Trampa, pa smo videli da avion nešto nije funkcionisao i to sve za vreme predsedničke kampanje. Videli smo i da gospodin Mask otvoreno stoji na strani jednog predsedničkog kandidata. On je 2020. bio protiv (Trampa). Neko bi rekao da je preletač, ali moguće je promeniti mišljenje, shvatiti da si pogrešio. Bajden je šoumen. Rečnik kakav koristi Donald Tramp govori o tome da se i u Americi, kad se zahuktava predsednička kampanja, koriste teške reči. Pitanje je, kada vam dolaze migranti, šta sve dolazi sa njima. Dolaze i problemi, kriminalci, trgovci narkoticima... - kaže analitičar.

Informer

Stanislav Sretenović

Sretenović poručuje da je tema imigracije bitna tema, ali da nije jedina koja će biti faktor američkim građanima 5. novembra.

- Jučerašnji intervju je bio veoma interesantan, iz više razloga. Ova tema o kojoj govorimo nije jedina o kojoj se razgovaralo i neće samo ona odlučiti za koga će glasati američki birači 5. novembra. Radi se o bezbednosnoj temi, vezanoj za južnu američku granicu. Suština ovog segmenta njegovog intervjua je bila da se uspostavi kontrola imigracije, da se ne dozvoljavala nekontrolisana imigracija različitih ljudi sa različitim iskustvima i namerama, vrlo često i negativnim. Tramp je spominjao i terorizam, ali s druge strane, ukoliko bi se uspostavila jedna legalna imigracija, u tom slučaju bi ovo pitanje išlo u prilog predsedničkoj kampanji - rekao je.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: