Autor: Informer.rs

15.08.2024.

10:27

Foto: Zoran Sinko

TV

Licemerje tajkunskih medija! Šire mržnju i ekstremizam, a onda krive Informer! (VIDEO)

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević ističe da opozicija ne želi dijalog, već samo nasilje i ekstremizam.

- Krivo mi je što su se protesti dogodili u našem gradu. Svaka čast novinarki Branki Lazić što je uspela da se izbori sa demonstrantima. Nisu želeli da iznose argumente i ne žele dijalog. Žele nasilje i ekstremizam, a cilj protesta nije litijum, već napad na Vučića. Tragične je kada imate scene nasilja i mržnje u jednom društvu. Bez dijaloga i razgovora sa građanima nema ništa, kao što je to uradio predsednik Vučić odlaskom u Mali Zvornik - rekao je Nikodijević.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da kada su SPS i SNS imali skupove, nijedna novina i televzija pa čak ni one koje nas vređaju, nije bila ugrožena.

- Hrvatski mediji, sarajevski i prištinski udaraju sa svih strana na Srbiju i ona vidite sinhronizovan napad na Srbiju i Vučića. Kada su SPS i SNS imali skupove, sve televizije i novinari su mogli da prisustvuju skupu, nijedna novina, pa čak ni one koje nas vređaju, nisu bile ugrožene. Bjelić i Ristić su u savetu za mlade i dobijaju novac od države koju žele da sruše - kazao je Nikodijević.