Autor: Informer.rs

17.08.2024.

12:52

Foto: Informer

TV

Muškarci više vole drugu suprugu i prvo dete? Konačno otkriven odgovor na pitanje koje kopka sve žene! (VIDEO)

Ivan Marinković, rijaliti učesnik, navodi da se deca podjednako vole, ali i da je svojom izjavom hteo da podrži svoju drugu ženu.

- Druga žena se više voli, ali i prvo dete. Ova moja rečenica možda i nema smisla, ali sam ja možda podržao u tom trenutku nekoga ko mi je jako bitan. Svaka rupa nađe zakrpu, mi nalazimo partnera po sopstvenom ukusu. Ne mogu nikad da volim više ćerku ili sina, volim ih podjednako, a drugu ženu sam hteo da izdignem svojom izjavom - rekao je Marinković.

Informer

Sandra Bjelac, psihoterapuet, ističe da u prvi brak ulazimo srcem i emocijama, a u drugi razumom i iskustvom.

- Vladeta Jerotić je rekao da roditelji najviše vole dete koje najviše liči na nas. Drugi partner se više voli od prvog, jer u prvi brak ulazimo srcem i emocijama, a u drugi razumom i iskustvom. Prvi brak je iz strasti i emocije, sa manje uključenog razuma. Mi pravimo izbor ljudi po svom referentnom osećaju - objasnila je Sandra Bjelac.

Informer

Milan Popović, advokat, kaže da retko dolazi do povlačenja razvoda, ali i otkriva da je tužba brža i sigurnija procedura za razvod braka.

- Retko dolazi do povlačenja razvoda braka. Dešavalo se i da sam razvodio jednog klijenta par puta. Ne postoje prednosti u razvodu braka, postoji sporazuman razvod, ali ukoliko se pokrene tužba, zbog procesa i brzine samog postupka, a i same promene odnosa između partnera. Nema pravila, podjednako pokreću razvod i muškarci i žene - kazao je Popović.