Autor: Informer.rs

18.08.2024.

10:30

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Žuti ološ je hteo da uništi sve što je u Srbiji postojalo pre njih! Vučić je prvi premijer koji je NATO agresiju nazvao pravim imenom! (VIDEO)

Vulin ističe da je vlast nakon 5. oktobra pokušala da obriše, ukine i uništi sve što je u Srbiji postojalo pre njihove vladavine.

- Nema Republike Srpske, nema Srba u dijaspori, svi smo isti narod. Postoji samo srpski svet. Žuti ološ je rekao, kad je došao na vlast, da je 6. oktobar nulti datum Srbije. Oni su imali ideju da ponište sve što je postojalo i izgrade nešto novo. Videli smo šta su izgradili. Temeljno je sve ukinuto. Reforme vojske, reforma policije... Mi smo 2012. shvatili da moramo da se vratimo korak u nazad i počnemo da gradimo. Srpska vojska je pobednička vojska. Ona je branila svoj narod, napadom i odbranom. Ja bih prepisao kompletno zakonodavstvo Amerike ovde, pogotovo po pitanju nevladinih organizacija. Toliko je para ušlo u ovu zemlju od 5. oktobra. Nisu građani baš osetili te pare, ali oni koji ih vode su se obogatili. Vučić je prvi predsednik nakon NATO agresije koji je podigao spomenik vojniku s Košara. To je bilo 2016. ili 2017. godine, a kad je bila bitka na Košarama? Prvi premijer koji je rekao "NATO agresija" je bio Vučić. Mi smo morali da vratimo kulturu sećanja. Ne bi srpski vojnik bio to što jeste da nema uspomenu na Živojina Mišića ili na one koji su se borili protiv fašista, u kom god pokretu da su bili - navodi potpredsednik Vlade Srbije.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: