Autor: Informer.rs

20.08.2024.

09:27

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Sud u Hagu priprema teren za oslobađanje zločinaca?! Zapad stvorio Tačija i njegovu terorističku grupu, a sad im "sudi"! (VIDEO)

Veselin Šljivančanin, pukovnik u penziji, ističe da se teror nad Srbima na KiM događao i pre rata u bivšoj Jugoslaviji.

- Trebalo bi da se mnogo priča šta se radilo i kakvi su terori sprovođeni nad našim narodom. Albanski teroristi vršili su zločine i u Jugoslaviji, a ne samo od 1998. godine. Nikad niko nije presudio njima i oni su bili pušteni. OVK je paravojska i teroristička organizacija i bila je zadužena za ubijanje civila i napad na policajce - rekao je Šljivančanin.

Informer

Pukovnik dodaje i da OVK ima za cilj uništenje Srba,a da je sve počelo huškanjem od strane Zapada.

- Svi teroristi su oslobođeni iz Haga i samo jedan starac je osuđen i preuzeo je odgovornost te grupe za ubistva. Svedoci su likvidirani ili zastrašivani, a na sve to sada Hag smanjuje broj svedoka za 100 ljudi. OVK je imala za cilj uništenje Srba. Bilo je tih Albanaca koji su hteli nešto da mi kažu dok sam bio u zatvoru, a oni su rekli da se nisu libili da ubijaju i svoje Albance. Mi smo odvajali od usta da bi školovali Albance u Jugoslaviji, a na Zapadu ih je neko instruisao da se uništi srpski narod sa Balkana - kazao je Šljivančanin.