Autor: Informer.rs

22.08.2024.

09:59

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Skandalozna odbrana masovnog ubice! Uroš Blažić i njegov otac dali iskaze pune laži! (VIDEO)

Prof. dr Radoslav Svičević magistar socijalne medicine, objašnjava moždani sklop psihopate, ali i njegove sklonosti ka agresiji.

- Još u ranom dobu se formira ličnost i javljaju se psihopatske tendencije i sadizam i uživanje u nečijem bolu. Orgijanje je uživanje i pir je uživanje sa psihopatskom strukturom. Psihopatija je dijagnostički entitet i veoma je specifična. Rana ometenost u psiho-socijalnom razvoju prerasta u psihopatiju. Fascinacija oružjem i to sa više komada oružja ukazuje na dodatnu dimenziju naglašene agresivnosti - rekao je Svičević.

Informer

Advokat Predrag Savić, ističe da je odbrana Blažića loša, ali i da je sam iskaz lažan i licemeran.

- Ovo je bila glupa odbrana Blažića, on pokušava da umanji krivicu svog oca i to je očit motiv. Iskaz jednog i drugog je neverodostojan i stavljaju sebe u prvi plan. Njegov otac razgovara sa policijom i smeje se. Njihovi iskazi su ogoljeni i ima neke laži. Loše smišljena odbrana nervira javnost i rodbinu žrtava. Njegov otac misli da je nacionalni heroj što je nosio uniformu, a koji bi pravi srpski domaćin vaspitao sina da ubije devet duša - kazao je Savić.