Autor: Informer.rs

25.08.2024.

16:28

Foto: Tanja Andric

TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)

Radenović konstatuje da se Evropa našla na udaru migranata koje je primila u svoje države, kao i da će se napadi nastaviti i u budućnosti.

- Evropa će tek biti napadana zato što su objektivne činjenice o stvarnosti u njoj takve da je sve pripremljeno za jedan ovako brutalan odnos prema domaćinima koji su primili ogroman broj imigranata. Neposredan razlog za ovo što se desilo u Nemačkoj je bombardovanje stare, veoma značajne, džamije koja je bila simbol islamske vere. Oni koji su je bombardovali su spalili pred kamerama verske knjige od velike istorijske važnosti. Ovo sa sinagogom je neposredno povezano s tim. Borba protiv neprijatelja podrazumeva, ne licemerje, nego direktno pokazivanje vaše namere da branite svoju državu ili svoj kontinent, a ovo sve više potpada pod kategoriju sofisticiranog, najvećeg stepena laži. Opasnost od laži je velika kad su u pitanju takve vrednosti kao što je otadžbina, čast ili pravda. Muslimansko bratstvo je bila osnovna organizacija koja se pretvorila u onu koja je proglasila džihad kao metod sukobljavanja s onima koji ne žive u šerijatskom pravu. NATO nije odbrambena organizacija. NATO je aranžman SAD koji one koriste za ispunjenje svojih ciljeva širom čitavog sveta - kaže Radenović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: