Autor: Informer.rs

26.08.2024.

08:48

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

(VIDEO) Crvena Zvezda u sredu igra za istoriju! Ukoliko srpski velikan pobedi Norvežane, učestvovaće u novom formatu Lige Šampiona!

Operativni direktor u Crvenoj Zvezdi Marko Petrović, kaže da se ceo klub nada da će srpski šampion učestvovati u novom istorijskom formatu Lige Šampiona.

- Očekujemo pobedu imamo pozitivnu energiju i mislimo da možemo da prođemo u Ligu Šampiona. Bitno je za Crvenu Zvezdu da u novom formatu, je to što da se treći klub plasira u dalju borbu za Ligu Šampona. Želimo da budemo u novom istorijskom formatu i nadamo se da će ovo biti naš novi Krasnodar - rekao je Petrović.

Informer

On dodaje i da je Crvena Zvezda bolja ekipa, kao i to da igrači veruju u pobedu.

- Bode Glimt ima tu veštačku travu koju koriste na dobar način. Mnogi jaki šampioni su padali na njihovom terenu, kao što je Roma sa Murinjom. Mi ćemo biti dobri domaćini, očekuje nas vatrena atmosfera na Marakani. Crvena Zvezda je domaća ekipa koju Marakana nosi i čini 12-tog igrača. Pozitivna trema postoji, ali momci su uvereni i veruju u pobedu i mislim da je Zvezda bolja ekipa - kazao je Petrović.