28.08.2024.

18:43

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Ovako rade tajne službe da bi uništile sve što je srpsko! Špijuni zapadnih sila na Balkanu imaju za cilj da satru naš narod! (VIDEO)

Pisac i stručnjak za geopolitiku Dejan Lučić rekao je da špijuni odavde nikada nisu ni odlazili.

Informer

Dejan Lučić

-Oni su oni koji igraju, oni povlače figure ko će da pobedi a ko neće. Mi učimo da je Hitler izvršio samoubistvo, a oni ga spasili. Ništa nije onako kako izgleda. Kontraobaveštajne službe na Balkanu mogu da jure kokoške. To nisu špijuni, to su saradnici saradnika. Vatikan kontroliše našu pravoslavnu crkvu donacijama koje je neprijatno odbiti. Sve više imamo spajanje srpske pravoslavne crkve čak i sa satanističkim crkvama. Oni koji vode pravoslavnu crkvu smatraju da je bolje da papa dođe jer ćemo tako bolje očuvati crkve na kosovu, a Vatikan će biti garant. Ne možete vi da objašnjavate onako stvari kako jesu. Narodu morate da govorite kratko i jasno. Hitleru su govorili da mora da drži govore sa maksimalno tri teze, ako ubaci četvrtu, neće zapamtiti ni jednu. Zapadne službe su te koje nas podrivaju. One imaju cilj da satru srpski narod. Jedan od načina je da se stvore veštačke nacije od srpskog naroda. Cilj je da Srbija ne izađe na toplo more. Onda su izmislili Crnogorce i Hrvate kao kiflu da Srbija, odnosno Rusija ne bi izašle na toplo more. Da bi mi ostvarili svoje geopolitičke snove, mi moramo da gledamo šta našim prijateljima odgovara. Mi treba da razgovaramo sa Italijanima i Mađarima da se podeli Hrvatska kao genocidna tvorevina. Mađari hoće da izađu na Rijeku, a Italijani hoće deo Dalmacije. Srbi su napravili Skadar- rekao je Lučić.

Pukovnik KOS u penziji Ljuban Karan objasnio je da su sve balkanske male službe zapravo ekpoziture velikih obaveštajnih službi.

Informer

Ljuban Karan

-Te službe kontrolišu male i čak ih guraju u prljave poslove da se oni ne kompromituju. Ovde je sada riskantna situacija jer je očigledno da se iz nekog razloga monogo žuri. Prave neke planove za Srbiju i Balkan koji će tek da se realizuju. Šta to može da bude? Sve satelitske države na Balkanu koriste istorijske prilike da ostvare svoje interese. To su ili teritorijalne pretenzije ili da Bosna bude unitarna ili da Kosovo bude nezavnisno. Imam utisak da oni zbog ove žurbe toliko srljaju da imaju špijune za jednokratnu upotrebu. Reše nešto, pa ako ga otkriju, nikom ništa. Problem je to što se to više ne uzima za ozbiljno. Ranije kada se otkrije špijun, to je bila velika kompromitacija za državu. Ja ne bih razgovarao o Balkanu, nego o Srbiji, jer je Srbija interesantno područje za špijunažu. Šta rade ruske službe ovde? Ovde je sudar i službi NATO-a i ruskih službi. Ovde se sudaraju velike službe. Treba razlikovati one obaveštajce koji podrivaju Srbiju od onih koji prikupljaju podatke, pa kad vide da se nešto priprema, oni nas obaveste. Ko god ovde ima špijune, radi nezakonito. Nikome od stranih sila ne treba dozvoliti da se koriste špijunažom, bez obzira da li su dobronamerni- rekao je Karan.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: