30.08.2024.

12:20

Foto: Tanja Andric

TV

Tramp i Kenedi udruženi protiv demokrata! Prvi intervju Kamale Haris završio se prilično dosadno! (VIDEO)

Novinarka Ljiljana Smajlović rekla je da svi koji navijaju za Kamalu su oduševljeni time što ona ništa nije odvalila što bi došlo do naslova.

-Glavna vest je to što Kamala nije naškodila samoj sebi. Manje više je eskivirala eskivirala na svakom odgovoru. Novinarka CNN-a pitala je šta će prvo učiniti kada postane predsednica. Ona je rekla da će pokrenuti ekonomski proces koji će pomoći srednjoj klasi. Čitava njena kampanja kreće se ka političkom centru. Ona potpuno svoju politiku okreće naopačke. Kamala nije sebi pokvarila šanse, ali ih nije ni popravila. Nije se mnogo očekivalo. Ako vam je glavna vest o ženi koja treba da postane predsednica Amerike to što ništa nije uprskala, to je strašno. Ona je bila na vlasti četiri godine, ali kada je pitate šta će sa inflacijom, ona kaže da su inflaciju smanjili na tri posto, a u vreme Trampa bila je 1,5%. Ovde nije nešto ni Trampa napadala. Novinarka je pitala zašto su govorili narodu da je Bajden sposoban da bude predsednik, a to očigledno nije tačno. Šta ona može da kaže? Možda su joj vrednosti iste, ali je ili lagala onda, ili laže sada. Bilo je dosadno, ali ona nije bila ono što od nje Tramp želi da napravi. Tramp za Kamalu još nema neko rešenje. Ona se ne ponaša i ne govori kao radikalna komunistkinja. Uspela je da se u prvom intervjuu ne izblamira i da joj on ne naškodi. To je bedan skor. Nije rekla ništa što će moći da uđe u naslove protiv nje- rekla je Ljiljana Smajlović.

Informer

Ljilja Smajlović

Ona je govorila i o odustajanju Kenedija od kampanje i njegovom udruživanju sa Trampom.

-Sasvim je moguće da u tim kolebljivim državama u kojim predsednika može da odluči 20.000 građana, Kenedi je zaista imao podršku. On sa Trampom ipak ima nešto zajedničko što je vrlo važno. Demokratska stranka je nekada bila stranka malog čoveka, a sada je stranka elite, krupnog kapitala i ratova. Ovaj prebeg Kenedija u drugi tabor ukazuje na nešto što se bitno menja u Americi. Republikanci su postali stranka radničke klase. Svaka generacija znala je da će sigurno živeti bolje od roditelja, što je bila suština američkog sna. Sada to nije tako. Tramp i Knenedi se u mnogo čemu razlikuju, ali ih povezuje to što su obojica protiv ratova- rekla je Smajlović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: