Autor: Informer.rs

01.09.2024.

09:23

Foto: Informer

TV

Đilas, Marinika i Ćuta misle da su svete krave i da žive u Indiji! Dušan Bajatović razbucao opoziciju! (VIDEO)

Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović ističe da je državi posao da misli o svojim građanima, kao i to da je ova vlast uspela da poveća plate i dovede nezaposlenost na minimum.

- Država je morala da se umeša da namiri kupovnu potražnju i moć. U kapitalizmu nema puno jednakosti, ali svakako da treba napasti najveći generator inflacije. Državi je posao da misli o svojim građanima. Došlo je do rasta plata, sada prosečna plata nadilazi i potrošačku korpu. Od pljačkanja i privatizacija, došli smo do minimalne nezaposlenosti. Mnogima smeta, posebno onima koji žele da dođu na vlast bez izbora, ova vlast i njeno funkcionisanje - rekao je Bajatović.

Informer

Dušan Bajatović

On dodaje i da opozicija širi evidentne laži o tome da ne postoji demokratija u Srbiji.

- Tajkunski mediji iskrive sve vesti. Opoziciji je žao što nije šestog oktobra poklala sve i pozatvarala sve neistomišljenike. Đilas, Ćuta i Marinika rade šta žele, a pričaju kako nema demokratije. Da li je demokratija to što vrše nasilje i blokade, pa šta ste vi svete krave kao u Indiji. Niko neće da čuje argumente, samo žele da vrše anarhiju. Da nije istog tog Vučića, oni ne bi ni mogli da uđu parlament, da predsednik i Vlada Republike Srbije nisu izmenili zakon - kazao je Bajatović.