Autor: Informer.rs

01.09.2024.

17:24

Foto: Foto: Informer

TV

Ko hoće da razbija, treba i mora biti razbijen! Opozicija priznala da je litijum samo "dimna zavesa" za rušenje vlasti! (VIDEO)

Bakarec ističe da će vandalizma na protestima sigurno biti, ali da će njegov intenzitet zavisiti od broja okupljenih demonstranata.

- Nasilja će sigurno biti, samo zavisi od toga koliko ljudi će uspeti da privuku. Ukoliko privuku malo, biće agresivniji. Ako, na primer, privuku 5.000 ljudi, biće veoma agresivni. Na udaru će biti RTS, koji se valjda pripremio nakon onoga što se desilo 2019. Vidimo da opozicija postaje sve očajnija i očajnija, moraju da nalaze sve gore ljude. Savo Manojlović je potrošio samog sebe, tako će i ovaj Bojan Simišić. Grbović je mesecima pričao da ne sme da se kopa u Srbiji, a sad kaže da nije protiv iskopavanja, već da ova vlast to ne sme da radi. To je dakle samo povod za rušenje vlasti. Ja pristajem da odvedem Ćutu u Palmotićevu na lečenje. To je samo 500 metara ispod Skupštine. Može da spoji posao i lečenje. Ćuta je besposličar iz Žarkova, a ne iz provincije - rekao je narodni poslanik.

Informer

Tomislav Lovreković

Lovreković zaključuje da država mora oštrije da reaguje na nasilje koje se sprovodi na ulicama tokom svakog protesta.

- Koga zanima šta oni (opozicionari) zahtevaju? Onaj ko hoće da razbija, treba i mora da bude razbijen. Ako će biti nasilja, onda nismo država. Dokle više država da ćuti. Mi glumimo najveću demokratiju u Evropi. Nemci tuku ološe, Francuzi tuku ološe, samo mi kažemo našim ološima "budite još veći ološi". Vreme je da budemo malo oštriji prema svemu tome. Ko je Eko straža? Oni su nebitni. Zna se ko stoji iza protesta. To su Đilas i Šolak, koji tamo ne smeju ni da se pojave, a iza njih strane sile. Ćuta je jedna plemenita i dobra duša, ja verujem da ima nade za njega. On je došao iz provincije i prevarili su ga Đilas i Šolak - naveo je novinar.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: