Autor: Informer.rs

02.09.2024.

08:51

Foto: Zoran Sinko

TV

Tajkuni žele medijski mrak u Srbiji! Opoziciji propao protest, ali ne odustaju od novog divljanja! (VIDEO)

 Urednik informative Pink.rs Predrag Jeremić ističe da opozicija na sve načine pokušava da uruši legitimno izabranu vlast.

- Ovakav čin pokušaja upada u RTS mora da se osudi. Oni bi želeli da ukinu javni servis i postave svoje televizije. Ovde je pokušaj urušavanja legalno izabrane vlasti. Ako znaju da će stručan tim govoriti o štetnosti, zašto bi bilo ko drugi komentarisao iskopavanje litijuma. Prvo što nauče u priručnicima za rušenje vlasti je to da moraju da održavaju tenzije. Postoje određene strukture sa Zapada koje žele da uklone Aleksandra Vučića - rekao je Jeremić.

Informer

On dodaje i da opozicija pored urušavanja vlasti želi da sruši sve nezavisne medije u Srbiji.

- Pokušavaju tenzijama da naprave haos i uruše vlast. Oni žele da održavaju tenzije do tog momenta da se pojavi veći broj građana i oni da ih povedu u nasilno rušenje vlasti. Žele da zaplaše nezavisne novinare, da bi uskratili izveštavanje sa njihovih protesta. Vaša novinarka Branka iznova trpi nasilje opozicije. Oni konstantno vrše napade i zastrašivanja. Sam smisao i clj protesta nije ni litijum ni Rio Tinto, već samo čisto urušavanje vlasti - kazao je Jeremić.