Autor: Informer.rs

02.09.2024.

12:31

Foto: Masha Bandjur

TV

Đilas je simbol nasilja i bogatstva! Velika manjina pokušava da se dočepa državne kase preko "ulice"! (VIDEO)

Miloš Petrović, Jedinstvena srpsko-rusko partija, kaže da se politika na ulici nije događala još od devedesetih godina prošlog veka.

- Slažem se sa uvaženim profesorom, jer svi moramo da budemo složni za svoju državu i da budemo uz svog šefa države. Đilas i Marinika su uspeli da izmeste politiku iz Skupštine na ulicu, a to se nije desilo od 90-tih godina. Sarađujemo odlično sa svim zemljama, ali naš put je prirodno u Evropskoj uniji - kazao je Petrović.

Analitičar prof. dr Stevica Deđanski ističe da opozicija konstantno radi protiv države i predsednika Vučića.

- Vratile su se priče o srpskim žrtvama i herojima, dok smo u periodu pre 12 godina morali da se stidimo svojih žrtava i da se svima izvinjavamo. Demokratska stranka je uvek podržavala sve što je protiv Srbije, mislio sam da postoje neke stranke koje neće isto raditi, ali rade, jer njima samo smeta Vučić. Sarađujemo i sa Kinom i sa Rusijom, imamo najbolje odnose u svetu sa velikim silama - rekao je Deđanski.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da opozicija agresijom i nasiljem želi da se dokopa vlasti i državne kase.

- Opozicija želi da pravi agresiju na ulici, a čine ogromnu manjinu. Probali su da lešinare na mrtvoj deci, a sada su od straha građana od iskopavanja napravili proteste. Svi u opoziciji su bogati, ili primaju novac od Zapada ili su se nakrali za vreme njihove vlasti. Đilas je simbol bogatstva i opozicije, oni iz mržnje žele da sruše vlast i da se ponovo dočepaju vlasti - objasnio je Deđanski.