Autor: Informer.rs

04.09.2024.

10:25

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Raskol lažnih ekologa! Žuti Đilas i zeleni Savo u žestokom obračunu za vođu antisrpske opozicije! (VIDEO)

Biljana Pantić Pilja, narodna poslanica, ističe da su delovi opozicije u sukobu, kao i da je njihov cilj da uklone Aleksandra Vučića sa vlasti.

- Đilas i Savo su u borbi ko će da bude glavni lider opozicije. Utrkuju se ko će da uzme prevlast u opoziciji, Marinika kaže da će doći do nekog spajanja opozicije, a oni ne mogu da se udruže običnim stvarima. Najavljuju radikalizaciju protesta u septembru. Cilj njihovog protesta je da sruše Aleksandra Vučića, ali na njihovu žalost Aleksandar Vučić je legitiman predsednik Srbije. Sve što se desi u ovoj državi oni pokušavaju da politizuju - rekla je Biljana Pantić.

Informer

Prema njenim rečima opozicija nije stručna da uopšte govori o litijumu.

- Opozicija neozbiljno pristupa celoj priči oko Rio Tinta, nemaju nikakve argumente niti su stručnmjaci za to. Osporavaju ljude koji se stvarno razumeju u litijum. Predsednik Vučić je otišao da razgovara sa narodom u Loznici, on se praktično preselio na šest dana. Tako se vidi ko stvarno brine o interesima naše zemlje. Mariniku i Sava finansira Rokfeler, a oni su našli za shodno da pričaju o tome šta je dobro, a šta nije za Srbiju - kazala je narodna poslanica.