Autor: Informer.rs

04.09.2024.

19:17

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Kako je gej parada postala trans parada? SZO je dala preporuku svim vrtićima u svetu da se deca motivišu na masturbaciju! (VIDEO)

Borojević smatra da je u Srbiji tolerancija došla na toliko visok nivo da više niko ni ne obraća pažnju na tuđu seksualnu orijentaciju.

- Mi nismo nikakvi homofobi. Pripadnici LGBT populacije su naši sugrađani. Mislim da je u Srbiji ta tolerancija dostigla određeni nivo i niko ne razmišlja o tome. Međutim, pripadnici gej populacije su postali žrtve NVO i moj poriv je da se borim protiv NVO koje se bave zloupotrebom svojih položaja. Takve NVO su Evroprajd ili one koje pokušavaju da provuku legalizaciju pedofilije. Sve više čujete da pedofilija nije pedofilija, nego je to orijentacija. Vi imate puno američkih i nemačkih organizacija koje to finansiraju. Stalno se postavlja pitanje zašto se toliko gura ta priča kad ovde nema nikoga ko ih sprečava da normalno žive. Predstavnici Evroprajda izađu iz studija kad im se postavi pitanje u vezi sa finansiranjem. Zbog čega organizatori Evroprajda prave finansijski prekršaj tri godine i ne podnose finansijski izveštaj. Bez kazne. Zbog čega se dr Kon i Šekler sad ne oglašavaju kad je epidemija majmunskih boginja? Gej populacija prenosi majmunske boginje. Tu su neke stvari u vezi kojih bi trebalo da nemamo dvostruke aršine. Nije postojao nijedan Evroprajd bez provokacija od strane učesnika - rekao je analitičar.

Informer

Saša Borojević

Borojević je komentarisao i promovisanje menjanja pola deci.

Deca u Španiji su u obavezi da dođu na binu na Evroprajdu. Kada uđete u obrazovni sistem s pričom da je to normalno, a paralelno sa tim na TikToku imate priču da je to "in" - to je kampanja. Cilj je depopulacija planete. Ona se upravo vrši na ovaj način. Ja imam naučni dokaz za ovo što pričam. Alfred Kinzi je vršio svoja istraživanja nad decom i pedofilima. On je donosio svoje zaključke nakon silovanja dece u laboratorijama. Ko je 2000. godine u celom svetu vratio ta istraživanja kao normalna i tačna. Ko je dozvolio Svetskoj zdravstvenoj organizaciji da njegov institut i istraživanja postavi kao novu normalnost i da preporuke svim vrtićima u svetu da se deca motivišu na masturbaciju i da je to normalna stvar. U Nemačkoj već imate plave i roze kućice gde se deca motivišu na masturbaciju. Nemačka je napravila lek koji zaustavlja pubertet dok se dete ne odluči šta je i ko je. Ja bih ovima iz "Parade ponosa" rekao da idu dole kod Kurtija, tamo ima istopolnih brakova. Oni zahtevaju brak zato što moraš da se venčavaš u crkvi. Isto kao i ako imaš surogat dete, moraš da ga krstiš. Krštenje se radi u crkvi. Dovode nas u jednu šah-mat poziciju iz koje nema izlaza - naveo je.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: