Autor: Informer.rs

09.09.2024.

10:25

Foto: Tanja Andric

TV

Dobili milione evra, a onda i naređenja! Žuto-zelena sekcija po nalogu Zapada juriša na državu! (VIDEO)

Mihajlo Janjić iz Centra za nacionalnu politiku, kaže da opoziciju ne zanima projekat "Jadar", već samo dolazak na vlast.

Videli smo kako je opozicija prošla na prethodnim izborima. Predsednik Vučić je otišao da priča sa građanima i da reši probleme koje tište građane. Građani su imali priliku da iskažu svoje probleme predsedniku. Kokanović i kompanija su imali priliku da se pojave na raspravi i da daju konstruktivne predloge o litijumu. Njih ne zanima litijum i Rio Tinto, njih zanima samo da se dokopaju vlasti. Teško im je bilo da dođu sa Vračara iz kruga dvojke u Loznicu i Ljuboviju - kazao je Janjić.

Informer

On dodaje i da je cilj protesta opozicije bogaćenje i usmeravanje napada na predsednika Vučića i države.

- Opozicija je uvek koristila tragedije i velike događaje u Srbiji da bi preko toga došla na vlast. Narod nije dozvolio delovima opozicije da govore na protestima, a Dragana Đilasa nema nigde. Proteste organizuju ljudi koji su dobili ogromne svote novca preko NVO. Protesti su usmereni protiv Vučića i nacionalnih interesa. Ja ne mogu da pohvatam ko je sa kim, svi se međusobno svađaju, ali su ujedinjeni u rušenju države - objasnio je Janjić.