Autor: Informer.rs

10.09.2024.

19:28

Foto: Informer

TV

Zapad kuva novo žarište na Balkanu: Amerika sprema Kurtija i njegove teroriste za rat sa Srbima! (VIDEO)

Ana Đorđević borac za ljudska prava Srba na KiM, kaže da se Srbija i Srbi suočavaju sa šiptarskim teorizmom i nacizmom na Kosmetu.

- Verujem u današnju Srbiju, verujem da će vlada i predsednik preduzeti mere. Srbi na Kosmetu su žilavi i izdržavaju ogroman teror i pritisak. Srbija se ne suočava sa klasičnim separatizmom, već sa šiptarskim terorizmom i nacizmom nad našim narodom. KFOR je emisar pentagonsko vašingtonskih struja i oni ne rade ništa povodom terora šiptara Kurtija - kazala je Ana Đorđević.

Informer

Karlo Dulović, bivši obaveštajac, navodi da Srbija mora da se priprema za rat, jer Zapad vrlo lako može da izazove rat na Balkanu.

- Ovo je vek progona Srba i sve će više biti progona Srba na KiM. Mnogi Srbi će napustiti Kosovo i Metohiju, jer neće moći da izdrže da su sve institucije okupirane. Problem Kosova i Metohije traje više od 120 godina. Srbija mora da se priprema za rat, nad Srbijom se sprovode tajne operacije. Zapad vrlo lako može da napravi rat na Balkanu - tvrdio je Dulović.

Informer

Bivši pilot Boriša Mandić, objašnjava da je Srbija ugrožena sa svih strana i da je tzv. Kosovo projekat Amerike. 

- Današnji svet je bure baruta i imamo puno žarišta. Kurtiju je rat garant opstanka na vlasti. Prethodne vlasti su vršile pogrešne poteze i to je dovelo do separatizma. Svi se pitamo šta će biti sa narodom koji je ugrožen sa svih strana. Tzv. Kosovo je projekat Amerike, a Srbi opstaju dole samo pukom silom, vremena više nema doći će rešenje pitanja - napomenuo je Mandić.

Informer

Lazar Stević, novinar ističe da postoji samo teror nad Srbima na KiM i da je najbolje da se pregovori vrate za sto UN.

Ne poštuju se dogovori u Briselu, nema nikakvog dogovora samo postoji teror nad Srbima. Evropska unija nema snage da reši ovo, najbolje da se vratimo pod okrilje Ujedinjenih nacija. Sve ovo što se događa, svi jednostrani potezi Prištine idu samo na štetu Srbima - rekao je Stević.