Autor: Informer.rs

11.09.2024.

10:41

Foto: Informer

TV

Zanima ih fotelja, a ne Kosovo! Đilasovci pokazali pravo lice pred narodom, sad je sve jasno! (VIDEO)

Narodni poslanik Radoslav Milojičić Kena istakao je kako smatra Kurtija teroristom koji je za to i osuđen i da svojim delima otvoreno poručuje da zagovara rat.

- Kurti je hteo da isprovocira naš narod kako bi ga neko napao ili zapucao na njega kako bi mogao da uperi prst na Srbe i deklariše ih kao sledbenike Putina na Balkanu. Strašno je što se puca na našu decu koja nose badnjak i da je Kurti zabranio ljudima da idu na posao ili da se leče i otima novac. Kurti je terorista koji je osuđen na 15 godina zatvora za terorizam i jasno je da neko kao on želi rat. Zato apelujem na ovu našu opoziciju da im ne bude preči nečiji novac već zemlja u kojoj žive njihova deca. Opozicija predvođena Dragano Đilasom ne želi nakakav dijalog sa Vučićem, a rejting im sve više opada - rekao je Kena.

Informer

 

Analitičar Veljko Jovanović naveo je kako smatra da je opozicija čekala momenat da Srbija ojača kako bi joj zadala udarac i ušla u sklop vlasti.

- Voleo bih da pitam opoziciju gde je bio kada je izručen predsednik države i kada se Crna Gora odvojila i 2008. godine kada je naša južna pokrajina proglasila nezavisnost. Nije ih bilo nigde nego su sedeli po nečijim vilama trošeći tuđe pare, a sada kada je Srbija stala na noge oni bi da je obezglave, neće moći. Poručio bih opoziciji da se ne opterećuje čime se bavi srpski državni vrh nego da na sastanku sa svojim zapadnim donorima pokušaju da pljunu na sve to kada se samo time i bave - rekao je Jovanović. 

Celu emisiju možete pogledati u videu: