Autor: Informer.rs

11.09.2024.

13:14

Foto: Zoran Sinko

TV

Demokrate u rasulu! Kamala poput političke maskote demokrata, Tramp sprema novu strategiju? (VIDEO)

Dragaoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju istakao je da Kamala za razliku od Trampa nema praktično iskustvo kada su u pitanju nacionalna i fiskalna politika. 

- Kod Kamale imate ideološku vouk politiku i ne biste znali da se Amerika povukla iz Avganistana, kao da je dolar jak i kao da standard raste. Ona još pokušava da prikaže SAD kao imperijalnu silu u usponu pomoću glume i svog mehanizma nekakvog lepka od reči. Idući kroz karijeru ona je glumila u pravnom pozorištu, a Tramp je završio vojnu školu i nakon toga ekonomiju i on je taj koji se razume u inflaciju i fiskalnu politiku gde ona nema nikakvo iskustvo. Tramp je uveren u svoju politiku i njemu nije potrebno da prikazuje kako su mu pripadnici kabineta različite rase ili religije. Vens koji ide iza Trampa kao zamenik koji je konzervativac iako je od Kamale mlađi 20 godina, pored čega je bio oštar kritičar Trampa u prošlosti. Dok je kod Kamale sve falš i običan marketing, koji kombinuje ekstremnu komunističku levicu i ekstremnu desnicu koja brani fašističke pokrete u Ukrajini - rekao je Bokan.

Informer

 

Bokan je dodao kako glavna prepreka Trampovoj kampanji jeste što on ne doživljava Kamalu Haris kao ozbiljnog protivnika što ga može načiniti ranjivim.

- Neki neće izaći na izbore ako ne budu zadovoljni time što kaže njihov kandidat. Ako je suština SAD američki san ona je sad potpuno nesposobna da ga ostvari. Jedini Trampov problem je što ne doživljava Kamalu dovoljno ozbiljno što ga može načiniti ranjivim. Bajden je u Kamalinim godinama bio ozbiljan čovek i politički predator, što ona nije, već oni zloupotrebljavaju njenu boju kože i pol kako bi pridobili glasove - rekao je Bokan.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: