Autor: Informer.rs

12.09.2024.

10:45

Foto: Informer

TV

Đilas i Kurti u dogovoru protiv Vučića, Zapad im podelio zadatke! (VIDEO)

Novinar Politike Nikola Berić istakao je da se trenutno ne radi o litijumu već o pokušaju Dragana Đilasa da preko toga osigura sebi vlast, a da nije preterano zainteresovan za Srbe sa Kosova.

- Đilas je bio gradonačelnik Beograda, ali ne znam koliko je bio upućen u probleme Srba sa Kosova koji su sada bliži otvorenom sukobu više nego ikad do sad. Ovde se ne radi o litijumu nego o opstanku našeg naroda na severu Kosova što Đilasu nije bitno. Strašno je kada nastane neki incident poput onog u Banjskoj i da odavde dolaze glasovi protiv Srbije koji pored toga zahtevaju i sankcije svojoj zemlji - rekao je Berić.

Informer

 

Siniša Vučinić član GO SNS prisetio se sastanka na kojem su se Kurti i Đilas dogovorili na koje načine će udariti na Aleksandra Vučića u cilju osiguravanja nezavisnosti Kosova i fotelje za Đilasa.

- Dragan Đilas je izdajnik kojeg ne zanima naš narod na KiM, a na sastanku u jednoj zapadnoj zemlji su se on i Kurti dogovorili da u Srbiji gađaju na litijum, a na KiM Srbe na severu kako bi on pridobio vlast, a Kosovo konačno proglasilo celovitu nezavisnost. Da je ova žuta ekipa sa njim i Tadićem ostala na vlasti Kosovo i unutrašnja politika Srbije bi odavno bili dati. Kurti da ima mozga nebi uterivao Srbe u ćošak, jer Srbi neće pobeći, a kada ne budu imali gde boriće se na drugi način - rekao je Vučinić.

Celu emisiju možete pogledati u videu: