Autor: Informer.rs

13.09.2024.

10:34

Foto: Zoran Sinko

TV

Opoziciji svaki skup prođe nasilno! Svaku temu koriste kako bi napadali vlast! (VIDEO)

Karadžić ističe da opozicija konstantno pokušava nešto da ruši, kao i da im svaki skup prođe nasilno.

- Mi nikad ni jednom narodu nismo ni slično radili (kao Kurti Srbima danas), samo smo se branili. Ne mislim da je bilo šta u reči nacionalista pogrdno. Mi mnogo volimo svoju zemlju. Sve vreme se vidi da opozicija nešto pokušava da ruši. Svaki skup im prođe nasilno i to međusobno stvore nasilje. Nemamo mi potrebu da branimo Vučića, on to najbolje radi od svih nas. Nikakve kampanje mi ne vodimo. Imamo pravog vođu, on je na čelu tima, državnog i rodoljubivog. On je mnogo ispred svih njih (iz opozicije) - kaže direktor JP Stara planina.

Informer

Dina Vučinić

Vučinić naglašava da opozicija svaku temu koristi kako bi napadala trenutnu vlast, a da, za razliku od Aleksandra Vučića, nikad nije obilazila sela po Srbiji i razgovarala sa meštanima.

- Sigurno je da opozicija nikada nije razgovarala s narodom po tim selima. Mi smo terenski ljudi. Naš posao se ne zasniva na tome što sedimo u kancelariji. Vi morate da se sretnete s narodom i da ga čujete kako bi doneli neku odluku. Opozicija je možda bila u tim krajevima, ali nikada s narodom nije razgovarala. Neverovatni zahtevi stižu od opozicije i u Novom Sadu u Parlament. Narod treba da shvati koliko je to van svake pameti. Čitava njihova aktivnost se zasniva na borbi za vlast. Ne možete svaku temu da koristite da bi napadali vlast i tako je preuzeli - poručila je Vučinić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: