Autor: Informer.rs

14.09.2024.

18:30

Foto: printscreen

TV

Mitrović otvorio stari Odeon! Ovde je bilo slepih miševa, a danas veštačka inteligencija i Pikaso! (VIDEO)

Vlasnik i direktor "Pink Media Group" Željko Mitrović istakao je da se ponosi otvaranjem novog objekra i prisetio se kako je izgledao ruiniran enterijer zgrade pre renoviranja.

- Odeon u to vreme nisam posećivao, jer su se prikazivali filmovi za odrasle jer više volim da učestvujem, a ne da to gledam na platnu. Odeon sam dva puta kupio, prvo od vlasnika pa od države da se niko ne bi bunio da me ne bije maler. Sve me je zajedno koštalo skoro 20 miliona evra, ali smatram da je to mala investicija za sve ono što će Odeon postati. Kada sam ovde ušao izgledalo je kao da se Hirošima desila, bilo je slepih miševa i ruine što je neverovatno jer objekat nije radio svega dvadesetak godina. Palatu Mitrović gradim kao zadužbinu i svoju rezidenciju, ali i u polu javni objekat gde ću praviti humanitarne balove - rekao je Mitrović.

Informer

 

Mitrović je dodao kako je zgradu ukrasio slikama u kubističkom stilu po uzoru na slikara Pabla Pikasa. Pored toga je napomenuo kako je u dizajnu enterijera starog bioskopa koristi veštačku inteligenciju i pohvalio se kako je pomoću toga hologramski "oživeo" glumca Milana Laneta Gutovića koga smatra prijateljem.

Mitrović je rekao da mu je cilj da hologram Gutovića pomoću svih informacija o njegovoj karijeri razvije svest kako bi razgovarao sa fanovima, a da mu je sledeći projekat pevač Džej Ramadanovski.

Ceo intervju možete pogledati: