Autor: Informer.rs

15.09.2024.

20:00

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Dragan Đilas - Mefisto srpske opozicije! Svako ko mu se zameri postaje politički pokojnik! (VIDEO)

Vučićević naglašava da je "Studio B" za vreme Đilasa bio prozvan "Studio Đ" zbog sadržaja koji je emitovao.

- Od onog trenutka kad je Đilas preuzeo ulogu gradonačelnika to se jasno videlo. Jedno vreme smo nosili titulu "Studio Đ". Morali smo da pratimo svaki trenutak u vezi onog mosta. Neosporno je bilo da je on kontrolisao, odnosno pokušao da kontroliše direktorku koja je bila na čelu "Studija B". Direktno je uticao u tom smislu. On je lično zvao direktora čim mu se nešto ne svidi u jutarnjem programu. Od gostiju, kako sve to izgleda, kako se to prenosi, ko su ti ljudi... Niste imali slobodu da tek tako pozovete neku opozicionu opštinu. To je bilo prećutno zabranjeno. Posle Đilasa je ostala jedna crna rupa u budžetu. Nije postojalo javno preduzeće koje nije imalo negativan bilans u svakom smislu - kazala je Vučićević.

Informer

Radoslav Milojičić Kena

Milojičić poručuje da je svaki član Demokratske stranke koji nije slušao Đilasa prolazio kroz torturu.

- Naša saradnja od početka, pa do kraja je bila nikakva. Ja sam čovek koji ne trpi ucene. Ako krenete na mene đonom, možete samo da me ubijete. Ne pristajem na te njegove naredbodavne misije. On je pokušao da se dere i na profesora Mićunovića. Svako ko ga nije slušao prolazio je kroz maltretiranje i torturu. Mi smo 2018. pokušali da odbranimo Demokratsku stranku od Dragana Đilasa. On bi se odrekao i Republike Srpske i Kosova i Metohije. Njemu je samo cilj da ponovo dođe na vlast i krade - navodi Milojičić.

Informer

Vladimir Gajić

Gajić ističe da Đilas ima apsolutnu kontrolu nad opozicionom medijskom scenom.

- Ja sam ga svojevremeno nazvao Mefistom srpske opozicije. Mefisto je demon iz nemačke mitologije. Meni se čini da je demon srpske opozicije najbolji opis. To je verovatno zato što on ima te komparativne prednosti u odnosu na ostale opozicione stranke zbog finansijske moći i uticaja. On vlada opozicionom medijskom scenom. Oni mogu od svakoga ko se bavi politikom da naprave pokojnika ili pobednika. Inače se radi od jednom čoveku koji se ponaša predatorski kad je u pitanju opozicija. One stranke koje su mu konkurenti on pokuša da uništi. Nesreća Narodne stranke je bila u tome što smo ga podržali 2018. godine kad je bio kandidat za gradonačelnika - zaključuje Gajić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku: