Autor: Informer.rs

17.09.2024.

10:26

Foto: Informer

TV

Kriminalčine iz bivše vlasti nemaju prava da vređaju heroje! Babić: Tadić je izvršio genocid radnih mesta! (VIDEO)

Zoran Babić član SNS ističe da je prethodna vlast na čelu sa Tadićem dovela državu do ivice propasti, a da sada isti taj Tadić pljuje po ljudima koji se bore za svoju državu.

- Uvek me neprijatno iznenadi Boris Tadić. Mi možemo da se branimo dokle god imamo ljude na Kosovu i Metohiji. Kapa dole svima koji su se odlučili da žive dole, kao što su Radičić i veselinović, a sada ih neko proziva i zove ih kriminalcima kao što je to Tadić. Kriminalčine su oni koji su uništili državu i stvorili ogromnu nezaposlenost. Kriminalčine su izvršile genocid nad radnim mestima - rekao je Babić. 

Informer

Aleksandar Jerković, narodni poslanik navodi da je bivša vlast urušavala državu, dok su članovi srpske liste kao što je Milan Radoičić branio Srbiju tokom NATO agresije.

- Za vreme vlasti Borisa Tadića imali ste urušavanje države, slabljene države, uništenje vojske, a to je krunisano 2011. godine kada je ukinuta vojska. Malo ljudi zna da je Milan Radoičić bio jedan od vojnika generala Delića tokom bombardovanja, on se nikada ne bi našao na braniku otadžbine i udarima NATO pakta da je nekakav kriminalac - kazao je Jerković.