Autor: Informer.rs

23.09.2024.

13:48

Foto: Tanja Andric

TV

"Slušam Acu Lukasa, ali ne znam da pravim palačinke!" Ministar Momirović nikad iskrenije o svom životu! (VIDEO)

One ne tračare, već analiziraju... Ne ogovaraju, već diskutuju... One će vas zabaviti, nasmejati, ali i naterati da razmislite o sopstvenim izborima i odlukama. One su "4 i po žene" i razgovarale su sa ministarom trgovine Tomislavom Momirovićem o njegovom životu, poslu i ljubavi.

Tomislav Momirović, ministar trgovine, ističe da čovek koji je dobar i koji ne traži opravdanje i podršku može da uspe u životu.

- Moji roditelji su napravili velike uspehe u poslovnom planu i od njih sam mnogo naučio. Imaš obavezu u životu da budeš dobar i lojalan čovek. Ljudi kada govore da je nekome lako, to nije baš tako kako izgleda. Ne potcenjujem svoje uspehe i ti uspesi nisu laki. Čovek treba što pre da počne da radi i stvara, pa sa 25 godina već nisi mlad. Aleksandar Vučić je bio ministar u 28 godina u vreme rata. Nikada nisam tražio opravdanje i podršku, jer to nećeš nikada dobiti - rekao je Momirović.

Informer

Tomislav Momirović

Ministar Momirović govori i o svom životu, prijateljima i porodici.

- Od roditelja sam uvek dobijao dobre savete, jer su oni jako pametni ljudi. Imam svoje bliske prijatelje, ali nije realno imati veliki krug bliskih prijatelja. Nemoguće je raditi ozbiljan posao i ne graditi pored toga prijateljstvo. Zaplakao sam kada su mi se deca rodila i kada sam bio mlad kada sam raskidao. Sa ženom sam od 2011. godine, a uzeli smo se 2014. godine. Ovo je posao koji je zahtevan i nekad se desi da ne vidim decu po 10 dana. Deca su mala i ne mogu da se izraze kada nisam tu, ali znam da pate - kazao je Momirović.

Informer

Tomislav Momirović

Naš gost je pričao i o svom muzičkom ukusu, ali i o kulinarskom umeću.

- Kada izlazim, volim da slušam Sašu Matića, Acu Lukasa, Tomu Zdravkovića, ali volim i pop rok aranžmane u kafanskom izvođenju, kao što su Riblja Čorba, Bajaga, Balašević. Od odeće nosim odela iz moje firme, sve komplet, osim kravate. Odelo na meni košta 200-300 evra, plaćam svoja odela uredno. Znam da napravim kajganu, ali ne volim da radim kućne poslove. Uzeo sam da pravim palačinke, nisam uspeo da napravim nijednu - objasnio je ministar. 

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: