25.09.2024.

10:35

Foto: Tanja Andric

TV

Predsednik Vučić sasuo Zapadu njhovo licemerje u lice! Opozicija je u suprotnosti sa vlašću, ali i sa sopstvenim narodom i zdravim razumom! (VIDEO)

Lider Srpske desnice Miša Vacić istakao je da je i on sam pripadnik opozicije jer ne učestvuje u vlasti, ali nikada sebe ne bi svrstao u redove Đilasa, Ponoša, Ćute i ostalih.

-Oni ne mogu biti jedinstveni ni u čemu osim u mržnji prema svom narodu. Oni su opozicija i narodu i državi i zdravom razumu. Zato su tako i oprečni. Za mene je već standardni njihov način rada: dvostruki aršini! Ja sam pomno pratio i sinoć gledao govor predsednika Vučića. Preporučujem svakom da ga čuje. Svojevremeno su ljudi gledali govore Če Gevare i Fidela Kastra koji su trajali po 45 minuta. Ovaj govor je kraći, ali je jezgrovit. Istinu ko god da govori moramo je podržati, a posebno na ovako važnom mestu. Ceo svet se tamo sabrao i ceo svet je to pratio. Najteže je reći istinu i istina je uvek najskuplja. Zapad se poziva na međunarodno pravo kada je u pitanju Ukrajina, a ćuti kada je u pitanju KiM. Zapad ćuti kada Izrael ubija decu, ali galami kada su ubijena tri srpska junaka u Banjska. Zbog toga Zapad vrši pritisak na Srbiju da smo mi tobože pokušali da izvedemo neki terorizam. Želim da podržim ono što je predsednik republike rekao- rekao je Vacić.

Informer

Miša Vacić

On je naveo nekoliko primera po kojima je Zapad pokazao svoje licemerje, a koje je podvukao predsednik Vučić.

-Podržavam da se brani hrišćanski moral, istina, pravda i sloboda. Predsednik je spomenuo i laž vezanu za Avnojevske granice. Umesto da se Jugoslavija raspadne po etničkom principu i da Srbi žive u jednoj državi, to se nije desilo. Kada Šiptari žele da se ujedine, onda Zapad to podžava. Hrabrost je izneti istinu javno. Italijani su imali svoje ujedinjenje, Španci, a samo mi Srbi na to nemamo pravo. Kada mi to pokušamo, onda idu sankcije i pretnje, onda ide bombardovanje- rekao je Vacić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: