Autor: Informer.rs

25.09.2024.

21:47

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Moskva spremila zastrašujuć odgovor Zapadu: Putin će svima pokazati šta zapravo znači reč rat! (VIDEO)

Novinar Nikola Jović, kaže da odgovor Moskve kolektivnom Zapadu može da bude zastrašujuć.

- Pre nuklearnog oružja ima dosta toga što može da se iskoristi. Događaju se veliki napadi na rusku teritoriju i odgovor Moskve biće zastrašujuć, ali ne mora da bude samo nuklearnim oružjem. Moskva zna svoje crvene linije i ako se pređu, dogodiće se odgovor Zapadu. Zelenski ima veliku podršku Zapada i Amerike, ali može to sve da se promeni - rekao je Jović.

Informer

Analitičar Stevica Deđanski ističe da Rusija neće ćutati na provokacije Zapada i da će upotrebiti svo naoružanje i vojnu tehnologiju i tako pokazati šta znači pravi rat.

- U doktrini odbrane Rusije piše kada je ugrožena Rusija, može da se koristi nuklearno oružje. Ovaj rat ima specifičnost, pažljivo se biraju mete i velika je upotreba raketnog naoružanja, ali Rusija pokušava da spreči civilne žrtve, što je i evidentno kada pogledate raketiranje Izraela. Ako Zapad nastavi da pritiska, Rusija će stvarno upotrebiti oružje i pokazaće kolektivnom Zapadu šta znači rat. Ako do toga dođe, sevaće nuklearke i Rusi će mobilisati milion ljudi i doći sve do Poljske - kazao je Deđanski. 

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: