27.09.2024.

09:47

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Opozicija detaljno prati sve što se prikazuje na Informer TV! Evo zašto naša televizija prva dobija ekskluzivan intervju sa predsednikom Vučićem! (VIDEO)

Narodni poslanik Dejan Bulatović istakao je da je ovo epohalna stvar u istoriji.

-Mi do sada nismo imali predsednika sa takvim rezultatima. Ovaj predsednik vrlo otvoreno brani srpsku teritoriju i srpske interese. Ovoliki sastanci koji je on održao je nešto neviđeno. Rezultati će tek da nastupe u narednom periodu. Koliko taj čovek ulaže energije i koliko je zaista nedokučivo da opozicija ne razume ništa od toga. Oni ni u mislima nisu bili blizu tako nečemu. Mi smo bliži mnogim zemljama nego ikada. Pravimo prijateljstva koja su bila nemoguća. Predsednik otovreno kaže da mi radimo isključivo za srpske interese. Mi imamo dobre odnose sa svima koji žele dobro Srbiji. Videli ste da predsednik SAD-a lagano priča o Srbiji. Imamo nešto što je u prošlosti bilo nezamislivo. To znači da će u budućnosti biti obezbeđeno da se još više grade putevi, škole, da se povećavaju penzije i plate- rekao je Bulatović.

Informer

Dejan Bulatović

On je komentarisao i činjenicu da Informer TV gleda i opozicija, ali i region.

-Opozicija revnosno gleda vašu televiziju. To je zato što ste otvoreni, zato što dovodite kompetentne goste. Vama predsednik Vučić daje ekskluzivan itervju. Gledaju vas i u Hrvatskoj. Gledaju vas zato što smetate i zbog toga ima toliko napada na vašeg urednika. Mi prvi put u istoriji imamo lepezu otvorenu prema svim pravcima. Imamo sjajne odnose sa Rusijom, Ukrajinom, Kinom... Imamo partnerstvo sa SAD-om. Nije to slugeraj, da dobijamo packe kao administracija u Prištini. Ceo svet zna da je Vučić jedini faktor stabilnosti u regionu. Da imamo bilo koga drugog danas, ova zemlja bi imala ozbiljne probleme i pitanje kako bi se sve to završilo- rekao je Bulatović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: