Autor: Informer.rs

27.09.2024.

16:09

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Putin u otvorenom ratu sa dubokom državom! Zaoštravanje odnosa Zapada i Rusije vodi svet u nuklearni sukob?! (VIDEO)

Branko Pavlović, advokat, ističe da je Zapad uvek negovao loše ideologije, kao što su nacizam i fašizam, dok je Putinu i BRIKS-u cilj da se stvori pravedni poredak u svetu.

- Putinu je cilj da stvori novi, pravedniji svet. Preko 35 država je apliciralo za članstvo u BRIKS-u, jer su prepoznali novi svetski pravedni poredak. Rusija uništava zločinački sistem u Ukrajini. Zapad ima jedan cilj, a to je instalacija savremenih ofanzivnih raketnih sistema blizu Moskve. Ukrajinski narod samo za to služi. Oni su imali uvek dobre odnose sa fašistima i nacistima, Zapad je posle pada fašističke Italije i nacističke Nemačke spašavao te kadrove. Ogromna količina oduzimanja građanskih prava je prisutna sada u Americi - rekao je Pavlović.

Informer

On dodaje i da se Putin i Kina bore protiv kolektivnog Zapada i duboke države.

- Putin se uspešno suprotstavlja Zapadu, a proglasiće za veliko zlo i Kinu i Srbe koji ne žele da prihvate diktat Zapada. Duboka država ima krake u globalističkom imperijalizmu, ekonomiji i vojnoj industriji. Predsednik Putin je rekao da se situacija zaoštrava i bez promene nuklearne dotrine. Rakete koje bi udarile na rusku teritoriju, ne mogu da uspeju to bez pomoći američke i britanske službe. Pentagon laže svoje građane da su oni nekakva vojna sila, a da se pokrene veliki napad na Rusiju bio bi neuspešan i oni znaju da bi izgubili svoj integritet. Prošlo je vreme globalističkog imperijalizma u Ukrajini, ko god da bude novi predsednik SAD, on će da bude u zaoštravanju odnosa sa Kinom - kazao je Pavlović.